Primary Color

Secoundary Color

Layout Mode

Body Background style

Select Background Color

Select Background Image

Designed by Ene Octav
© 2016 Ene Octav
© Experienta din 2010

Cateva cuvinte

Decoimob este o companie care ofera servicii de administrare si intretinere imobile . De aceea inca de la infintare in anul 2015 am incercat , si vrem sa credem ca suntem pe drumul cel bun , sa acoperim toata gama de servicii necesara unui imobil . Serviciile noastre sunt cotate in standarde Europene , in ceea ce priveste calitatea si garantia serviciului prestat .

Serviciile noastre sunt bine structurate si practicate cu succes de echipele formate dupa criterii profesionale - instalatori , electricieni , zugravi - pentru a putea dezvolta si progresa calitatea serviciilor noastre.

Parerea noastra

Echipa Decoimob este de parere ca prin implementarea unei Administrari adecvate si adaptabile nevoilor imobilului dumneavoastra , se ajunge la pastrarea si, de ce nu, chiar la sporirea valorii acestuia in timp, deservind astfel intr-o modalitate mai completa intereselor Proprietarilor. Impreuna cu dumneavoastra vom reusi ca imobilul in care locuiti sa fie un exemplu de transparenta si siguranta. De aceea Decoimob a strucurat serviciile noastre pe mai multe domenii necesare bunei fuctionari a imobilului dumeavoastra.

Siguranta , transparenta , profesinalism

In permanenta am cautat cu echipa noastra sa oferim clientilor nostri tot confortul necesar pentru a trai linistiti in imobilul lor . Decoimob a dezvoltat o serie de idei astfel incat sa aduca transparenta totala asupra serviciilor prestate

Decoimob lucreaza pentru tine.

124

clienti in portofoliu

150

lucrari de succes

41

proiecte in derulare

33

potentiali clienti

100%

rata de succes

Nu facem compromisuri de la calitate
Garantam cele mai bune servicii pentru tine

Florin Ticlete

Maistru Electrician

Tanase Ciprian

Maistru Hidroizolatii

Corduneanu Petrica

Maistru Instalatii
Este pentru tine !

Vrei sa intri in echipa noastra ?

Vezi Joburi

Acordam toata atentia clientilor nostrii.
Vedeti ce spun clientii nostrii despre noi.

“Eram pana acum 6 luni administrati de un administrator particular ... cum era pe vremuri , cu fara prea multe explicatii ne cerea banii si ne dadea chitanta. Cu Decoimob am intrat intr-o noua era a administratie unei asociatii .”

Popescu Razvan

Presedinte asociatie de proprietari

Am acordat cu scepticism incredere acestei firme de administrare datorita faptului ca am fost patiti cu insusirea proprie de fonduri ale fostului administrator . Acum avem parte de transparenta totala datorita lui Decoimob. Multumim”

Constantinescu Dana

Presedinte asociatie de proprietari

“Subsolul nostru era intr-o stare jalnica din punct de vedere tehnic. Am incheiat cu Decoimob contract de mentenanta si starea tehnica s-a imbunatatit de la o saptamana la alta , cu COSTURI minime pentru lucrari de reparatii ”

Cristian Chirila

Presedinte asociatie de proprietari

“Am cumparat o casa de la un dezvoltator intr-una din cele mai bune zone ale Capitalei , dar lucrarile de instalatii electrice si sanitare au fost facute intr-o maniera deplorabila. Atunci am apelat la Decoimob sa ne ajute cu refacerea totala a instalatiilor , si asa , am scapat de probleme si ma pot bucura in liniste impreuna cu familia mea cu acest imobil .” Foarte seriosi .

Cezar Popescu

Proprietar

Companii partenere