Primary Color

Secoundary Color

Layout Mode

Body Background style

Select Background Color

Select Background Image

Designed by TeamDhrubok
© 2016 Team Dhrubok
Experienta din 2010

Ce este mentenanta tehnica ?

Mentenanța tehnică este esențială pentru clădiri în care instalațiile trebuie să funcționeze permanent în parametrii optimi. Acelați lucru este valabil și în cazul echipamentelor pentru a prelungi considerabil durata lor de viață. Lucrările de mentenanță efectuate în mod regulat, vă vor reduce pierderile cauzate de defectiuni , vă vor scuti de agitația inutilă în căutarea unei firme care să remedieze rapid defecțiunea, vă vor asigura siguranța imobilului, fie că este vorba despre un spațiu de birouri, o hală industrială sau un complex residențial. Serviciile de mentenanță tehnică includ intervenții corective și reactive pentru: instalații sanitare, instalații de încălzire, instalații de ventilație și climatizare, instalatii de stingere a incendiilor, sisteme de închidere ( uși de garaj , bariere de acces , porți de acces ) , instalații electrice,termice, renovări și igienizări.

- Răspundem de managementul energetic al clădirilor şi propunem servicii de eficientizare energetică,

- Punem accent deosebit asupra funcționării optime şi în condiţii de siguranţă a instalaţiilor electrice, termice, sanitare, de ventilaţie și a sistemelor de stingere a incendiilor.

- Realizăm mentenanța preventivă prin care prevenim apariţia defecţiunilor şi mentenanță corectivă acţionând cu promptitudine atunci când apar defecţiuni neprevăzute, - Înlocuim elementele uzate înainte ca acestea să afecteze întregul sistem,

- Asigurăm buna funcţionare a feroneriei (uşi, porţi, geamuri.

Rezultate garantate

Prin serviciul de mentenanta Decoimob garanteaza clientilor o mai buna functionare a instalatiilor , o durata de viata mai lunga a echipamentelor din imobil si nu in ultimul rand o viata lipsita de griji a proprietarilor din imobil.

Companii partenere

Vrei sa rezolvam problemele ?