Primary Color

Secoundary Color

Layout Mode

Body Background style

Select Background Color

Select Background Image

Designed by Ene Octav
© 2016 Ene Octav

Servicii de curatenie

DecoImob Curatenie oferă servicii profesionale de calitate, pentru asociațiile de proprietari, pentru ansambluri rezidențiale, case / vile , cladiri de birouri în București și Ilfov.

Venim în sprijinul asociațiilor de proprietari și vă punem la dispoziție soluții eficiente, de calitate, privind curatenia pe casa scarii si a spatiilor comune , apartamente si casa cat si curatenie profesionala pentru spatii de birouri . Oferim de asemenea suport logistic de personal , materiale , unelte si utilaje profesionale pentru a asigura pe deplin dorintele clientilor nostrii . Pentru mai multe informații legate de serviciul de curatenie , găsiti mai jos pachete standard, cu informațiile necesare pentru definirea activității.

Noi suntem solutia pentru comfortul dumneavoastra: Serviciul de curatenie satisface pe deplin asteptarile dumneavoastra , iar materialele de curatenie indeplinesc normele UE de comformitate in calitate si siguranta a sanatatii . Pe langa faptul ca folosim numai produse profesionale de cea mai buna calitate, suntem eficienti in indeplinirea serviciului de curatenie, fapt ce ne diferentiaza de alte firme de profil . Decoimob Curatenie are grija ca serviciile prestate sa fie de cea mai buna calitate , fapt ce ne motiveaza sa fim in top 5 firme de curatenie din Bucuresti si Ilfov .

Curatenie blocuri si ansamblu rezidentiale

> Decoimob, vine in sprijinul asociatiilor de proprietari pentru curatenia in condominiu , inclusiv selectarea deseurilor menajere pe categorii specifice ( plastic , hartie , metal , sticla si gunoi menajer / fractie umeda )

> Serviciul il putem presta o data / saptamana sau ori de cate ori clientul ne solicita.

> Folosim materiale de curatenie de calitate superioara pentru a satisface cele mai exigente standarde de curatenie.

> Personalul de curatenie va fi instruit si verificat de supervisor de zona pentru a indrepta eventualele scapari ale agentului de curatenie.

Curatenie partamente si case

Timpul dumneavoastra este pretios si noi avem grija sa nu il irositi cu operatiunile de curatenie.

Acest serviciu este practicat de personal calificat si selectionat de catre noi pentru exigenta in curatenie , aranjament si siguranta .

Clientii nostri pot participa prin prezenta la prestarea serviciului sau isi pot petrece timpul pe toata durata serviciului impreuna cu familia unde isi doresc .

Materialele folosite pot fi achizitionate de noi dupa preferinta clientului sau cele folosite de client in mod uzual .

> Maturat si aspirat intreaga suprafata a casei

> Spalat covoarele si mochetele din casa la cerere , folosind aspirator profesional cu spalare prin injectie-extractie

> Spalat gresie,faianta,parchet,vesela,calorifere,geamuri

> Curatat si spalat grupurile sanitare , cabina de dus,cada,toaleta

> Odorizarea incaperilor de locuit

va putem asigura si curatenie de intretinere pe baza de abonament lunar va putem ajuta cu serviciul de curatenie dupa constructor , dupa petreceri, etc.

Curatenie spatii de birouri

> Beneficiati de servicii de curatenie calitative,efectuate cu personal calificat si cu produse de curatenie profesionale.

> Un mediu de lucru mai curat inseamna productivitate crescuta pentru angajati.

> Aveti garantia ca serviciile de curatenie sunt de cea mai buna calitate.

> Scapati de gestionarea personalului si a materialelor de curatenie.

> Maturat si aspirat intreaga suprafata a spatiului de birouri

> Spalat covoarele si mochetele din incinta la cerere , folosind aspirator profesional cu spalare prin injectie-extractie

> Spalat gresie,faianta,parchet,vesela,calorifere,geamuri

> Curatat si spalat grupurile sanitare.

> Odorizarea incaperilor de lucru

Asiguram si curatenie de intretinere pe baza de abonament lunar

SERVICII DE GRADINARIT SI ARANJAMENTE FLORALE

Am creat Decoimob din pasiune pentru peisaje, plante și mediul înconjurător. Creăm peisaje unice, croite pe dorințele și așteptările tale. Îți rămânem aproape și te învățăm cum să ai grijă de grădina ta, sau o îngrijim noi pentru tine. Orice variantă ai alege, ea va arăta perfect!

> calcularea prin intermediul unui program specializat a listelor de încasare a cotelor de întreținere ;

> repartizarea facturilor de la furnizori și prestatori de servicii, în cadrul listelor lunare de întreținere > calcularea și repartizarea penalizărilor aplicate de către Asociație sau de către Furnizori ;

> calcularea în regim centralizat a consumurilor de apă rece si apă caldă în urma citirilor date de către Proprietarii / Locatarii Asociațiilor ;

> întocmirea listelor lunare cu cotele de contribuție ale proprietarilor

> aplicarea deciziilor și hotărârilor din cadrul Adunării Generale sau ale Comitetului, și care privesc sume ce urmează a fi introduse în listele lunare de plată și au în vedere colectarea de fonduri, realizarea de lucrări etc

> transmiterea de informații către proprietarii care au nelămuriri cu privire la modul de repartizare a cheltuielilor lunare din cadrul listelor de intreținere și evidențiate în cadrul fișei individuale .

Cum aleg corect pachetul de servicii ?

Specialistii nostri inainte de a va trimite o oferta de servicii , vor dori sa discute cu dumneavoastra despre asociatia pe care o reprezentati . In urma discutiilor va vor ajuta sa alegeti pachetul de servicii dupa specificul si necesitatile asociatiei dumneavoastra .

Impreuna cu noi nu veti alege gresit !

Suport 24 ore / 24

Suntem alaturi de dumneavoastra 24 ore / 24 , ne puteti suna oricand sa va raspundem la problemele dumneavoastra . Serviciul call center este gratuit , fara costuri suplimentare , oricare ar fi pachetul de servicii ales de dumneavoastra .

Cele mai uzuale intrebari

Am ales cele mai frecvente intrebari venite din partea viitorilor clienti.

Imi puteti trimite oferta de pret cat mai detaliata ?
Oferta noastra ofera toate detaliile care va intereseaza asupra serviciilo oferite de noi . Pentru a va face o idee despre costurile serviciilor , pe prima pagina Decoimob puteti apasa butonul "Luati Oferta Noastra"
Ce date despre asociatie va trebuiesc pentru o oferta cat mai exacta ?
In primul rand ne intereseaza cate apartamente are imobilul dumneavoastra , tipul de serviciu/servicii ales dar si zona in care se afla imobilul
In momentu preluarii asociatiei care este primul pas ?
Dupa semnarea contractului vom trimite la locatie un manager zonal pentru evaluarea starii curateniei ( pardoseli patate , usi si cabina lift mazgalite , etc ) , in urma caruia vom intocmi un raport de stare pe care il prezentam presedintelui impreuna cu indrumarile noastre .
Pe ce perioada de timp putem incheia un contract cu dumneavoastra ?
Contractul cu asociatia dumneavoastra se va incheia pe o perioada de 1 an , urmand ca dupa expirarea duratei sa putem prelungi contractul pe baza unui act aditional.

Servicii profesionale de curatenie