Primary Color

Secoundary Color

Layout Mode

Body Background style

Select Background Color

Select Background Image

Designed by Ene Octav
© 2016 Ene Octav
© Experienta din 2010

Instalatii Sanitare

Decoimob execută lucrări de instalații sanitare în Bucuresti și Ilfov la standarde înalte de calitate cu instalatori autorizați. Dacă vă construiți sau va renovați casa, trebuie avut în vedere faptul ca instalația sanitară să vă ofere siguranța ți confortul de care aveți nevoie acum și în viitor. Pentru toate acestea, dispunem de cele mai noi tehnologii și vă putem oferi solutții la orice tip de lucrare . Folosim scule și materiale performante, la nivelul standardelor europene, care asigură executarea la un nivel înalt calitativ a tuturor lucrărilor efectuate. Realizăm lucrări impecabile atât din punct de vedere FUNCTIONAL cât și ESTETIC. Importanța calității lucrărilor este primordială pentru firma noastră. În domeniul instalatiilor sanitare folosim materiale dintre cele mai calitative, cum ar fi: tevi din cupru, polietilena, polipropilena sau pvc. Ne respectăm clienții și știm că o recomandare de la un fost beneficiar valorează mai mult decat orice anunț sau reclamă ! Decoimob execută lucrări de montare sau înlocuire obiecte sanitare , lavoare , vase WC , cazi de baie , cabine de duș , calorifere și multe altele .

Amenajari Interioare

Echipa Constructori DecoImob Avem experiență în arta decorațiunilor interioare , de aceea echipa de meseriași vă propune redecorarea imobilului dumneavoastră cu operațiuni de zugrăvit, placare cu gresie și faianță , termoizolații , hidroizolații , scări și pante pentru persoane cu dezabilități , și alte lucrări specifice . Aviziere și Cutii Poștale Venim în sprijinul asociațiilor de proprietari , construind după comandă aviziere și cutii poștale , orice dimensiune și culoare . Construcții Metalice Echipa de lăcătuși DecoImob repară și construiește orice fel de construcție metalică cum ar fi uși de intrare de metal , garduri , boltă de viță de vie , chepenguri . scări metalice , bătătoare .

Intrebarile clientilor

Am selectat cele mai frecvente intrebari puse de viitori nostrii clienti.

Oferiti garantie la lucrari ?
Desigur , oferim garantie pentru toate lucrarile efectuate de noi.Garantia lucrarii este acordata exclusiv doar cu materialele noastre , iar perioada garantiei difera de la lucrare , la lucrare si in functie de materialele alese de client .
Ce garantie oferiti pentru hidroizatii terasa ?
In functie de materialul agreat de client din cele oferite de noi , poate varia de la 5 la 10 ani
Pentru lucrari mai costisitoare nu puteti ajuta cu plata in rate ?
Ne straduim sa oferim clientilor nostri servicii cat mai bune cu costuri cat mai reduse , bineinteles impreuna cu dumneavoastra vom agrea plata serviciilor si in rate .
In caz de avarie la bloc puteti veni imediat ?
In cazul in care avem cu dumneavoastra contract de administrare imobile , in care ati optat si pentru serviciul tehnic , administratorul desemnat va interveni imediat pentru oprirea avariei , urmand ca reparatiile ce se impun sa fie facute mai tarziu fie de echipele noastre fie de altcineva agreat de dumneavoastra , in cazul in care aveti contract si de mentenanta cu noi , echipele noastre vor interveni imediat pentru oprirea si remedierea avariei .

Aveti nevoie de serviciile noastre ?